onsdag 16 maj 2012

Karsinnasta läpi

Huhhuh. Tulihan se finaalipaikka kuitenkin, vaikka kovasti epäilin maaliin tulleessa tämän päivän karsintakisassa.  Iso kivi putosi sydämeltä kun verkkasin viereisellä olevalla kentällä ja kuulin että aikani kuitenkin riitti A-finaaliin. Tärkeintä oli tietenkin päästä A-finaaliin, vasta siellä lopulliset sijat ratkaistaan. Onneksi. Tämän päivän suorituksessa oli nimittäin aika paljon parannettavaa.

Oli hieno tunne käydä aamulenkillä ja tietää että tänään tapahtuu se ensimmäinen aikuisten arvokisastartti. Lähdössä kuitenkin perhoset vatsassa hävisivät ja pystyin lähtemään metsään rennolla asenteella. Kisa alkoi hyvin, mutta pitkällä välillä vitoselle tein taas kerran oikein ison virheen. Juoksin suoraan ratamestarin miinaan. Neloselta lähtiessä oli kyllä suunnitelma, mutta olin kokonaan missannut yhden muurin. Kiersin oikealta, mutta ainoastaan se ensimmäinen talo ja siitä suoraan umpikujaan aivan kielletylle alueelle asti. Siinä vielä kesti vähän aikaa tajuta mitä olin tehnyt ja lähteä kiertämään vielä yksi talo oikealle. Pummi maksoi ehkä 20-25 sek.

Sen jälkeen tuli kyllä kiire. Loppu oli helppo ja yritin antaa kaikkeni. Juoksu tuntui helpolta ja onneksi onnistuin pelastamaan tilannetta juoksuvauhdilla lopussa. Lauantaina saan sitten ensimmäistä kertaa startata aikuisten arvokisojen A-finaalissa.

Täällä on muuten tosi hieno olla. Asumme Rättvikissä upeassa paikassa Siljan-järven rinteessä. Joukkueessa on hyvä fiilis ja kaikki kannustavat toisiaan. Huolto pelaa ja ruoka maistuu. Huomenna finaalit alkaavat ja uskon todellakin että meidän joukkueeseen tulee menestystä finaaleissa. Keli on ollut aika viileä ja pilvinen, mutta tässä tilanteessa se ei todellakaan haittaa.

Tulokset, EM-karsinta (17 parasta/ryhmä jatkoon): http://www.eoc2012.se/wp-content/uploads/2012/05/Sprint_Kval_herrar.pdf

Kartta: http://www.eoc2012.se/wp-content/uploads/2012/05/EOC_SPRINTQUAL_Men-A_200dpi.gif

______
Fredric

Ainakin tällä hetkellä aurinko paistoi

Meidän majoituspaikka

Maisemat majoituksesta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar