onsdag 17 juli 2013

MM-kisat ja KRV

Terve!

Harjoiusrintamalla on tullut melko vähän juoksukilometrejä SM-erikoispitkän jälkeen. Syy on ollut kipeä jalkapohja, tai toisin sanoen plantar fasciitis. Jukolassa pystyin juoksemaan, mutta vaihdettiin osuutta viime hetkellä ja juoskin viidennen osuuden. Oma juoksu Jukolassa oli ihan ok, viimeinen agressiivisuus puuttui ja tuli tehtyä pieniä virheitä.

Jukolan jälkeen aloitin perusharjoittelunpyörän selässä ja yritin tehdä niin hyviä harjoituksia kuin mahdollista rasittamatta jalkaani. Tavoite oli olla juoksukunnossa KRV:llä ja siellä päätavoite oli kaksi ensimmäistä  osakilpailua. Ennen KRV:ta sain tehtyä muutaman juoksuharjoituksen ja olin varma, että pystyn juoksemaan kisoissa. Itse kisat ei mennyt niin hyvin, mutta kiva, että pystyin osallistumaan.

Oli hienoa olla kannustamassa Suomen miehiä ja naisia MM-kotikisoissa. Tunnelma pesäpallostadionilla oli mahtava,  kun Måren kulta varmistui. Muutenkin oli hienot kisat, saa nähdä missä sarjassa juoksen seuraavalla keralla kun on kotikisat :)

Tästä eteenpäin nautin kesästä ja yritän samalla saada kuntoni ylös ennen syskyn kisoja, ja toivon että se tapahtuu juoksemalla. :)


-Daniels

1 kommentar:

  1. Juurikin näin, Måre oli varmasti kisojen suurin Tähti ja muut mitallistit muuten vaan hyviä näin onnistuessaan. Minnalla ei tosin mennyt henkilökohtaisissa kisoissa niin hyvin johtuen todennäköisesti muista kuin urheilullisista syistä? Mutta kaikkinensa suunnistusväki lienee tyytyväinen kokonaisuutena tapahtumaan ja suorituksiin:)

    SvaraRadera