onsdag 13 juni 2012

Jukola odottaa

Jukolan viesti lähestyy kovaa vauhtia. Vaikka nyt pitää keskittyä erityisen paljon henkilökohtaisiin kisoihin, lähden erittäin hyvällä mielellä kohti Jukolaa. Suurviestien suurviesti on jotain maagista jota saa kokea ainoastaan kerran vuodessa ja haluan todellakin nauttia tunnelmasta ja kisasta myös tänä vuonna. Uskon myös että meidän joukkueella on hyvät mahdollisuudet yllättyä. Joukkueemme näyttää seuraavalta:

1. Daniel Stenlund
2. Teemu Väre
3. Markus Lindeqvist
4. Tero Heikkilä
5. Janne Nieminen
6. Kim Fagerudd
7. Fredric Portin

Tänään kävin Kortesjärvellä juoksemassa H45-radan SM-erikoispitkältä. Maasto oli jotain ihan muuta kuin olisin voinut odottaa täällä Pohjanmaalla. Oli todellakin upeaa metsässä tänään. Harvoin olen päässyt suunnistamaan näin nautinnollisessa maastossa Pohjanmaalla. Treeni meni myös ihan hyvin. Juoksin 17,4 km radan kiihtyvällä vauhdilla ja pärjäsin ilman suurempia virheitä. Aikaa kertyi 1.50.

Olen myös saanut uuden yhteistyökumppanin. Tästä eteenpäin saan urheiluvaatteita Trimtex:iltä. Tämäkin on tärkeä pala kokonaisuuteen ja kiitän Trimtex Sport:ia tästä mahdollisuudesta. Trimtex tekeevät laadukkaita urheiluvaatteita pääosin juoksijoille, suunnistajille, hiihtäjille sekä pyöräilijöille. Heidän valikoimaan kannattaa ehdottomasti tutustua!Lopuksi vielä muutama kuva tämän illan treenistä. Hienoa oli metsässä!

______
FredricInga kommentarer:

Skicka en kommentar