lördag 3 augusti 2013

SM-leiri

Moro!

Tällä hetkellä istun mökissä Iso-Syötteen seudulla. Ohjelmassa on SM-leiri viikonlopun yli. Olen täällä hyvässä seurassa, koska olen nimittäin itseni kanssa :) Lähdin onneksi Pietarsaaresta niin tänne ei ollut kuin neljän tunnin ajomatka. Tämä on ensimmäinen kerta kun olen täälläpäin suunnistamassa vaikka matka on "lyhyt" Pietarsaaresta. Maastot ovat mielestäni mainiot ja pidän siitä että yhden treenin voi juosta maastossa missä vauhti on 5 min/km ja toisen treenin maastossa missä just ja just pääsee alle 7 min/km.

Olen päässyt harjoittelemaan ihan hyvin KRV:n jälkeen. Jalat ovat vielä vähän puolikuntoiset, mutta yritän kuunnella kroppaani ja harjoitella niin paljon kuin on mahdollista ilman että uusia loukkaantumisia tulevat. Kaikki treenit teen maaston puolella, joko poluilla tai sitten maastossa, koska tällä hetkellä tuntuu siltä että jalat eivät kestä iskua. Olen myös juossut yhden kisan KRV:n jälkeen, Vaasassa merenkurun rastipäivillä. Kisa meni huonosti kun ajatus oli hidas ja jalat liian nopeat.

Ensi viikonloppuna lähdetään Paimion Rastin kanssa katsomaan Norjaan. Siellä juostaan perjantaina ja lauantaina Night-hawk viestissä, missä on 8. osuutta. Kisat juostaan Oslon lähellä, mutta odotan silti paljon maastosta. Toivottavasti on hienot kisat ja vaativat radat, varsinkin fyysisesti.

Huomenna on leirin kovin harjoitus edessä siinä missä oli SM-esikisat viime vuonna. Juoksin siinä eilenkin ja maasto oli mielestäni todella vaativa, varsinkin kun juostaan alamäkeen.

-Daniels

http://www.femman.org/?tocID=1959&sprak=fin

http://nighthawk.no/

SM-esikisan rata

Leirikaveri

Nopea kangasmaasto


Mäkinen kangasmaasto

6 kommentarer:

 1. Jassoo, demokraattinen ja vähävarainen tossunkuluttaja Björn W. ollut sitten mukana hikoilemassa??

  SvaraRadera
 2. Hän on sen verran huonokuntoinen niin hän on vaan maannut sohvalla tai korkeintaan istunut aurinkotuolissa. -Daniel

  SvaraRadera
 3. Tosin Björnin 5 miljoonaa euroo vastaa 3-kymppisen huippu-urheilijan suorittamaa tossunkulutus määrää metreinä...kumpi parempi?

  SvaraRadera
 4. Hyvä pointti, olen itsekin miettinyt vähän samaa, kai se 5 miljoonaa olisi parempi vaihtoehto kuin kasa kuluneita lenkkareita, jos ne on ainoa muisti mikä urheilusta jää :)

  SvaraRadera
 5. Tosin Björnin kaltaisille ketkuille elämä on vain suurta sirkusta ja viihdettä, monelle tavalliselle tossunkuluttajalle taasen suurta ponnistelua elämän ja kuoleman välillä?

  SvaraRadera
 6. Voihan nyt, joku Ilaskivi ehdottaa Björniä nyt hätätila-hallitukseen ministeriksi -Suomen päivälehtien mukaan? Tuskinpa lähtee noilla nykyisillä ministerin palkoilla? Vaikka samapa tuo, kaikki voisi olla kuitenkin parempaa kuin Kataisen johdolla suoritettu?

  SvaraRadera