fredag 27 april 2012

Linnunluut


Istun autossa matkalla kohti Hollolaa. Kalenterissa lukee isoilla kirjaimilla FINNSPRING SIPOO, yksi tän kevän tärkeimmistä kisoista. Minun kohdallani kilpailuasu vaihtui toppatakkiin, kun keskiviikkona yhtäkkiä ilmestyi uusi jalkavamma. Ei se varmaan mitään vaarallista ole mutta kuitenkin niin kipeä että parempi olla toppatakki tiimissä. Kovat ja hienot kisat on varmaan luvassa, SV tarjoaa aina hienot maastot ja vaativat radat.

Olin päässyt hyvin vauhtiin treenirintamalla ennen keskiviikkoa ja ensimmäiset kisat suomessa on jo takana. Saaristorasteilla oli ihan hyvä meno mutta suunnistuksessa pieniä ongelmia, ankkurirasteilla en vaan jaksanut koko matkaa. Tämän viikonlopun jälkeen ei ole kisoja vähän aikaan suomessa, joten toivon että jalka paranisi nopeasti ja pystyisin juoksemaan jo jopa ensi viikonloppuna Tiomilassa.

Huomisesta tulee kuitenkin ihan kiva päivä, kun saan seurata korkea tasoista kilpailua ja olla mukana kannustamassa PR:n porukkaa, ja erityisesti Pårrenin menoa!! Jaja ge bara!

Ehkä pitäisi aloittaa kiskomaan keihästä

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar