måndag 13 augusti 2012

AM-pitkä, piercing African style

Lauantaina pidettiin VS-Suomen AM-kisat Laitilassa. Olin valmistautunut hyvin kisaan, koska kisa oli pitkänmatkan kisa ja sitä kautta hyvä valmistava SM-pitkää varten. Pääsin hyvin käyntiin heti alusta ja suunnistin hyvin, juoksukin tuntui hyvältä. Neloselle tuli paha ajatuskatko ja seurauksena pakollinen "pitkänmatkan" virhe.

Virheen jälkeen pääsin uudestaan hyvin liikkeelle, ja löysin seuraava rasti tosin hyvin, vaikka olikin melkein radan vaativin. Kun olin menossa kutoselle ja luin kartaa risukossa, kaaduin sillä tavalla kun kaatuu 5 kertaa/kisa. Nousin ylös ja jatkoin matkaa siihen asti että katselin karttaa uudestaan ja huomasin että keppi oli mennyt kartan läpi ja jatkanut kädenkin läpi. Sinne se kisa päättyi.

Harmi kun en päässyt kokeilemaan kuntoani hienossa suunnistusmaastossa ja samalla yksi tärkeä valmistava treeni jäi tekemättä. Tänään käsi on jo parempi, ja toivottavasti se paranee ilman ongelmia ja toivon myös että antibiootti estää mahdollista tulehdusta että pääsisin tekemään viimeiset kovat treenit ennen SM-kisoja.

Huomenna olisi tarkoitus vetää pitkä ja kova harjoitus maaston puolella!

AM-alku

Keppihän se siellä
   -Daniel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar