onsdag 5 september 2012

kesk.

Tjenare, minäkin olen päässyt vähän huonoon päivitysrytmiin. Jos olette seuranneet minun kisatuloksia, niin huomasitte varmaan että oli lyhyenne nimeni jälkeen SM-pitkillä. Puhun siis siitä että siellä luki "kesk." Kisassa pääsin just ja just minimitavoitteeseen, elikkä A-finaaliin. Karsinnassa meni hyvin, paitsi yksi jyrkänne-rasti keskellä tiheikköä, missä pummasin lähemmäs neljä minuuttia. 

Sunnuntaina finaalissa oli uusi päivä ja uusi kisa, tai itseasiassa silloin kisa vasta olikin. Tuntui hyvältä ennen lähtöä, luulin että olin keskittynyt ja valmis tekemään hyvää työtä. Luulin kuitenkin väärin, koska heti ykköselle tapahtui se mitä ei saisi tapahtua, oli nimittäin liian kiirre ja seuraamuksena tuli sitten viiden minuutin "koukku". Ei ole ollenkaan kiva aloittaa SM-pitkän fiinaali tällä tavalla. Päätin kuitenkin jatkamaan ja tehdä hyvän juoksun virheen jälkeen. Suunnitelman mukaan menikin kilometrin verran, jonka jälkeen tein pienen virheen ja kaikki kesän mittaan kerättyä motivaatiota katosi hetkessä. Oli kaksi vaihtoehtoa, tulla pois tai tulla pois. Yritin kuitenkin vielä jatkaa matkaa, mutta 15. rastin kohdalla ei vaan kiinnostanut enää.

Olen tietysti pettynyt, mutta ei voi mitään nyt jälkikäteen. Ei auta olla pettynyt kisan jälkeen, se on silloin liian myöhään jo. Hyvä tulos tehdään suunnistamalla, jos ei jaksa keskittyä silloin kun olisi pakko, on jotain tullut tehtyä väärin. En tiedä mitä se olisi tällä hetkellä, mutta onneksi on vuosi aika miettiä ja tehdä korjauksia :)

Nyt olen Vuokatissa TSUA:n leirillä. Uutena juttuna Turun Seudun urheiluakatemiassa tänä vuonna on nimittäin että meille on järjestetty muutama leiri nyt sykysyllä ja sitten keväällä. Leiri tule olemaan todella raju, vaikka onkin vain neljän päivän pituinen. Voin kirjoittaa vähän leirin ohjelmasta myöhemmin.

Daniel

2 kommentarer: