fredag 15 februari 2013

POM

Hejsan allihopa!

Portugalin harjoitusleirin viimeiset päivät vietetään tällä hetkellä, aurinko paistaa ja mies alkaa olla väsänyt (homeessa). Viikonloppuna on taas kisat, sanon taas koska se on komas viikonloppu peräkkäin. Huomenna on ihan mielenkiintoinen pitkämatka luvassa nopeassa kangasmaastossa ja matkakin on tarpeeksi :). Suunnuntaina on tavallinen keskimatka ohjelmassa. Kisoihin lähden samalla asenteella kuin tähän asti, hyvä harjoitus, mutta ei haittaa jos tekee kaikki niin hyvin kuin pystyn.

Viime viikonloppuna juostiin POMin kisat Idanha-a-Novassa. Portugalilaiset olivat taas kerran järjestäneet laadukkaat kisat. Mielestäni oli järkevä veto lähteä kisoihin, sillä maasto sisämaassa on vaativuudeltaan ihan eri luokkaa kuin Quiaioksen hiekkadyynimaastoja. POMissa juoksin kolme viimeistä kisaa, ensimmäisessä kisassa jalat olivat freessit ja tein hyvän juoksun. Seuraavissa kisoissa agressiivisuus puuttui kokonaan ja paljon pieneiä virheitä tuli, tuntui siltä että en vaan löytänyt optimireittejä vaikeassa maastossa. Pitäisi löytää sujuvuutta jostain :)

POMin jälkeen olen ottanut aika kevyesti ja tehnyt kaksi lyhyttä harjoitusta päivässä. Leiri on mielestäni tähän mennessä mennyt hyvin, kisoja ovat toimineet tehoharjoituksina ja kisojen välissä on sitten otettu vähän rauhallisemmin.

POM linkit:

http://www.obasen.nu/winsplits/online/en/default.asp?page=classes&databaseId=24273

http://www.obasen.nu/winsplits/online/en/default.asp?page=classes&databaseId=24281

http://www.obasen.nu/winsplits/online/en/default.asp?page=classes&databaseId=24287

-Daniels


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar