lördag 22 september 2012

Suomen paras b-finalisti

Vuokatin leirin jälkeen olin taas vähän aikaa radiovarjossa, jatkoin nimittäin matkaa pohjoiseen Posiolle. Posiolla oltiin sitten perjantaihin asti ja menin suoraan SM-kisoihin viikon rentoutumisen jälkeen. Latautuminen tapahtui kalastamalla, lepäämällä ja tekemällä pari hyvää treeniä. Maasto Posiolla kuuluu minun mielestäni Suomen parhaimpiin. SM-kisoihin tein valmistavan treenin Posion lähellä, ohjelmalla oli maastovetoja kangasmaastossa, ja kangasmaasto löytyikin koska vauhti oli melkein sama kuin radalla :)

SM-kisoihin lähdin ilman tavoitteita, koska kauden pääkisa oli jo juostu. Karsintaeräni oli mielestäni aika kovatasoinen ja tiesin että A-finaaliin on vaikea päästä. Yritin kuitenkin parhaani ja tiesin että fyysisesti tasoni on tarpeeksi hyvä, elikkä taidollisesti pitää vaan onnistua. Löysin ykkösrastin hyvin, mutta kakkoselle tein ison samaistusvirheen, ajassa mitattuna 1'30". Juoksin kuitekin maaliin asti hyvällä fiiliksellä, enkä tehnyt virheitä kakkosen jälkeen kuin 20". Finaalipaikasta jäin reilu minuutti, elikkä puhtaalla juoksulla olisin päässyt finaaliin. No pääsin minä nytkin finaaliin, miinuksena vaan että luki B ennen finaalia.

B-finaaliin lähdin kuitenkin ihan tosissaan kun tiesin että vastaavassa maastossa tulee aika harvoin käytyä. Finaali juoksu oli tämän kauden paras, virheitä tuli noin 30" ja siihen olen todella tyytyväinen, oi kun suunnistus sujuisi noin hyvin aina :) 

Sunnuntaina viestissä oli taas hieno kisa. Oma suoritus ei ollut hyvä, muttei huonokaan. Eniten jäi harmittamaan että tein surkean reitinvalinnan toiseksi viimeiselle rastille, mihin hukkasin 1-3 sijaa, riippuen miten hyvin kiri olisi irronnut. En voi toki ymmärtää miten pystyin häviämään 10 minuuttia Thierrylle, se oli aika synkkä.

Tällä viikolla olen ottanut vähän rauhallisemmin ja treenannut se mitä huvittaa. Ensi viikonloppuna olisi sitten tämän kauden viimeinen henkilökohtainen kisa, siellä kun vielä jaksaisi keskittyä niin se kausi oli melkein siinä.


__
Daniel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar