söndag 13 maj 2012

Back on track!

Kuten Fredric jo mainitsi, jäin kotiin pyöräilemään Tiomilan sijaan. Päätös oli tietenkin vaikea, kun olin koko talven aikana ladannut Tio:n legendaariseen långanatteniin. Nyt jälkikäteen katsottuna oli kuitenkin viisasta jättää mila väliin ja seurata kisaa ja långanattenia kotona sohvan-pohjalta, koska nyt olen jo päässyt metsään suunnistamaan.

Eilen kävin juoksemassa Hls kansallinen keskimatka. Oli taas hienoa juosta metsässa ja suunnistaa, toki meno oli tökkivää ja stressaantunut melkein koko matka. Oli mukava vaihtelua tähän Turun-seudun sunnistamiseen, kun kisa käytiin suppamaastossa missä syvimmät supat olivat lähemmäs 50 metriä. Rastipisteet eivät olleet niin haastavia mutta reitinvalintojen teko toi haasteen kisaan, toisin kuin Turussa, missä suorin reitinvalinta ei ikinä ole huono vaihtoehto.

Suorituksen hallinta ei ollut ihan hanskassa. Vauhti oli liian kova, enkä löytänyt sujuuvuutta. Yksi paha virhe tuli lopussa ja muut virheet koostuivat pienistä kokuista ja pysäyhdyksistä. Olen kuitenkin ihan tyytyväinen suoritukseeni kun ottaa lähtökohdat huomioon.

Tulossa harjoittelurintamalla on suunnistusta ja juoskua niin paljon kun jalat kestävät, ja ensi viikonloppuna tärkeä Jukola-leiri PR:n kanssa. Tähän asti meidän leireillä on ollut hyvä fiilis, motivoituneita osallistajia ja sen lisäksi erittäin laadukkaita treenejä! Joten ensi viikon leiristä tulee ihan varmasti hyvä valmistava Jukolaa varten. Ennen Jukolaleiriä ajattelin myös juosta PRISMA-rasteissa ja tietysti seurata EM-kisoja.  Reittihärveli: http://www.hameenlinnansuunnistajat.fi/gadget/cgi-bin/reitti.cgi?act=map&id=30&kieli=fi
WinSplits: http://www.obasen.nu/winsplits/online/fi/default.asp?page=table&databaseId=20907&categoryId=3&ct=true

1 kommentar:

  1. OK, och lycka till i Jukkola. Paimon Rasti har mycket stark lag att komma i täten:))

    SvaraRadera