måndag 15 oktober 2012

25-Manna ja AV-testit

Tjenare, viime viikonloppuna oli hienot kisat Ruotsissa. 25-mannaan lähdettiin tänä vuonna vahvalla joukkueella ja tähtäimessä oli uusi seura-ennätys. Kisa lähti hyvin käyntiin, Nina teki hyvän avauksen ja minä jatkoin samalla tavalla. Ensimmäiset massa-osuudet meni myös hyvin, mutta loppua kohden meidän sijoitus alkoi heikentyä. Fredric ankkuroi joukkueemme 9. sijaan, mikä oli ihan ok. Paimion Rasti on ollut 9. kaksi kertaa aikasemminkin, elikkä ennätys tasolla oltiin, niinkuin pitääkin olla tollaisella joukkueella. Sijaan olemme tyytyväisiä, mutta parempaan olisi ollut mahdollisuusksia jos jossitellaan vähän :)

Oma juoksu oli ihan ok, ei ollut kauden parasta kulkua, muttei tullut virheitäkään kun 30 sekuntia alussa. Loppua kohden keskittyminen ja vauhtikin paranivat ja pystyin loppulenkillä vielä ohittamaan muutaman joukkueen ja tulin vaihtoon sijalla 6.

Toissapäivänä oli virallinen AV-testi päivä. Päivä lähti käyntiin 5000 m ratatestillä aamulla ja iltapäivällä oli Alppilan maastotesti. Kokonaisuutena olen ihan tyytyväinen, 5000 metriä meni vähän vaisusti mutta maastotesti meni ehkä paremmin kuin mitä odotin. 5000 m kesti tänä vuonna 15'49", aika oli 13 sek kovempi kuin viime vuonna. Viimeinen puristus puuttui enkä edes ollut kovin väsynyt kun tulin maaliin, mikä ei ole hyvä merkki. Maastotesti meni sitten paremmin ja aika paransi viime vuodesta 1'26", mikä on mielestäni ihan ok kehitys. Maastotestin nopein oli, ylläty yllätys, Frederic Tranchand. Hän ei ollut kuin noin 20 s nopeampi mutta teki virheet niin ei voi kuitenkaan suoraan verrata, jos hän olisi juossut puhtaasti hän olisi varmaan ollut lähemmäs 2 minuuttia nopeampi.

Nyt viikonloppuna on kauden viimeinen kisa, sen jälkeen otan vielä vähän aikaa rauhallisesti ennen kun aloitan perustreenejä tulevaisuutta varten :).Kuva maastotestistä : http://www.angelniemenankkuri.com/ilu/kuvat/2012_av_maastotesti/slides/IMG_7974.html

Porren yleisörastilla:


___
Daniels

2 kommentarer:

 1. Grattis Daniel och Paimio!
  Jag råkade komma in på speakerstreamen just före spurten. Det värmde att höra hur det gick!
  Lycka till i vinterträningen både Daniel och Fredrik!

  h Bengt Tunis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack ska du ha, det var väldigt skönt att lyckas såhär i slutet på säsongen! -Daniel

   Radera