torsdag 4 oktober 2012

SM-yö ja seuraavat päivät

SM-yön finaalissa tein minun mielestäni ihan kelpo juoksun. Sijoitus oli toki iso pettymys, miten ei riittänyt parempaan sijoitukseen? Selitys on varmaan että on tullut tehtyä liian vähän yö-treeniä. Juoksin liian hitaasti ja luulen että kiersinkin liikaa. Pelkäsin että virheitä tulee jos menen kovempaa ja yritän mennä liian suoraan tai vaikeasti. Rata oli aika pitkä ja viimeisellä pitkällä välillä jouduin taistelemaan että vauhti pysyi ylhäällä. Vauhti oli toki hyvä loppuun asti, mutta taisteleminen pitkällä välillä johti 2'30" virheseen.

Just siinä vaiheessa kun tajusin missä olin näin että nyt tulee iso letka puron yli. Pitää kyllä myöntää että yllätyin vähän siinä vaiheessa kun näin että S-P oli veturina ja oli ottanut minua kymmenellä minuutilla kiinni. En ollut kuitenkaan tehnyt enempää kuin minuutin koukku 5. rastilla ja 2'30" 19. rastilla, elikkä tarkoittaa että S-P on juossut 6'30" kovempaa kuin minä. Lopussa tuli vielä tehtyä tyhmä virhe letkassa kun ei kukaan varmaan katsonut karttaa.

Summa summarum, tuli liikaa virheitä lopussa että voisin olla ihan tyytyväinen juoksuuni, mutta en olisi ikinä päässyt korkeammalle kuin 9. sijaan. Viisi sijaa tuhlasin kyllä ihan turhaan lopussa. Mutta treenejä on vielä tehtävä aika paljon, koska jos katsoo miten paljon eroa oli kärkeen, voin vaan todeta että kyllä on löydettävä rastit paremmin ja saada jostain lisää vauhtia :).

Tiistaina tein pitkästä aikaa ratavetoja AV-testejä varten. Ohjelmassa oli 2x5x500 metriä. Meno parani treenin läpi ja lopussa tuntui tosi hyvältä. Eilen meillä oli TSUA training day, elikkä treenipäivä urheiluakatemian kanssa. Tehtiin kaksi hyvää suunnistustreenejä Säkylän kangasmaastoissa ja käytiin treenien välissä syömässä munkkeja sotkussa. Kulku ei ollut parasta ja syy oli että jalat olivat vähän kipeät ratavedoista, mutta maasto oli sen verran hyvä että aika kovaa mentiin kuitenkin :) Iltapäivällä juostiin ihan Säkylän varuskunnan takametsässä, rata oli 6.5 km ja aika 27 minuuttia. Nopein oli Frederic ja ei ollut muuten mitään mahdollisuuksia pysyä hänen perässä, se mies on kyllä aivan sairas :)

Huomenna mennään mannaan, saan juosta toisen osuuden meidän vahvassa joukkueessa. Toivottavasti kulku on hyvä, koska siellä mennään lujaa.

__
Daniels

Ruma pummi ja vino kuva

Melko nopeeta


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar