tisdag 28 maj 2013

"Ei niinku Strömsössä"

Kevään kisat ovat ohitse ja tulokset taululla. Punaisella ympäröitynä tänä keväänä oli SM-erikoispitkä Anttolassa. Toinen tärkeä kisa oli Tiomila, missä puolet PR:n juoksijoista alisuoriutuivat, niin kuin minäkin tein. En tehnyt paljon virhettä, mutta vauhti pimeällä pitkällä yöllä oli surkea vaikealla radalla. Taito ja itseluottamus ei vaan riittänyt, eikä sopivia juniakaan ollut lähellä.

SM-erikoispitkän saldo oli kesk. Syynä oli, että sama nilkka, joka nyrjähti aika pahasti Ruotsissa, nyrjähti uudestaan vaikka käytin teippiä ja robokoppia. Kisasta oli juostu noin 13 kilometriä kun tämä sattui. Aloitin aika rauhallisesti koska respekti maastoa kohtaan oli aika suuri. Virheitä tein aika vähän ekoilla loopeilla, ehkä noin 1'40" yhteensä. Lähdin viimeiselle lenkille hyvällä energiatasolla, mutta tein heti ekalle rastille ison virheen. Sen jälkeen kiristin vauhtia ja nilkka nyrjähti saman tien. Tunne oli melko synkkä kuin kävelin kohti kisakeskusta. Onneksi se on vaan suunnsitusta.

SM-erikoispitkän jälkeen menin Pietarsaareen kalastamaan ja hiomaan meidän puuvenettämme. Se oli mukavaa vaihtelua urheiluun kun en kuitenkaan pystynyt harjoittelemaan. Kalaa tuli paljon ja veneestä tulee hyvä, joten mieli on taas huipulla :) Pääsin jo sunnuntaina tekemään kunnon juoksutreenin niin eiköhän se tästä taas. Viikonloppuna ekat suunnistustreenit tämän vuoden Jukola-maastossa.

Rairai raipatirai,


-Daniels

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar