onsdag 5 juni 2013

Taistelu jatkuu

Vaikean kevään jälkeen näkyy valoa tunnelissa. Kroppa tuntuu tällä hetkellä kohtuuhyvältä ja yleisvointi on parantunut. Masennusoireet hävisivät ja pystyn taas nauttimaan siitä, mitä teen. Mutta polvivammani estää minua vieläkin juoksemasta. Kävin magneettikuvauksessa ja vasta viime perjantaina sain tietää tulokset. Ongelma ei ollutkaan tulehtunut limapussi, vaan lumpion sisäsivulla olevan nivelpussin poimu. Tämä kutsutaan plicaksi ja ei sinänsä ole niin vakavaa, mutta saattaa vaatia leikkauksen. Kummaa, kuinka paljon tuhoa yksi kaatuminen voi aiheuttaa. Mutta elämä on.

Tänään kävin asiantuntijalla ja päätettiin, että yritän vielä päästä kuntoon MM-katsastuksiin, nyt kun olo muuten on ollut parempi. Sen lisäksi polvi tuntuu ainakin pikkasen paremmalta koko ajan tällä hetkellä, kun olen välttänyt sellaista, mikä sattuu. Nyt pystyn jo pyöräilemään ja tekemään muuta korvaavaa. Olen optimisti ja uskon, että pystyn myös juoksemaan pian taas. Sain tänään vielä kortisoni-piikin, nyt kun ensimmäistä kertaa oikeasti tiedettiin mistä kipu tulee ja toivotaan, että se auttaa.

Eli tähtään siihen, että juoksen ainakin jossain muodossa Jukolan viestissä ensi viikolla ja sen jälkeen MM-katsastuksissa juhannusviikonloppuna. Tiedän, että monta treeniviikkoa on nyt mennyt hukkaan, mutta toivon, että kunto löytyy vielä ruosteen alta, jos saan jalan kuntoon. Pohjaa olen ainakin rakentanut talven aikana. Jos polvi ei sittenkään parane tai jos epäonnistun katsastuksissa, marssin suoraan leikkauspöydälle ja suoritan kuuden viikon jäähyn ja palaan kehiin taas syksyllä. Eli tässä mennään tällä hetkellä.

Minusta tehtiin myös pieni juttu Svenska Yle:n urheilu-uutisiin. Saa katsoa, mut ei ole pakko :)


Video (TV-versio): http://arenan.yle.fi/tv/1931770


________
Fredric

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar