söndag 25 november 2012

Eka harjoitusjakso kaudella 2013!

Tjenare!

Nyt on ensimmäinen harjoitusjakso kaudella 2013 takana. Jakso on ollut kolme viikkoa ja kruununa oli tämän viikonlopun PR:n infoleiri Nuuksiossa. Harjoitusjakso on mielestäni mennyt ihan ok, mutta aina löytyy parannettavaa. Pääteemana on ollut "totuttelua harjoitteluun", olen siis tehnyt vähän kaikenlaista mitä ei tule tehtyä niin paljon kesällä. Tämä tarkoittaa että jalat ovat olleet aika sitkeät ja jumiset heti ekasta viikosta lähtien, mutta eiköhän se tästä sitä myöten kun jalat rupeavat totuttelemaan :). Ensi viikolla on tarkoitus ottaa aika rauhallisesti, tai ainakin alkuviikosta ja loppuviikko sitten fiiliksen mukaan.

Syksyllä on aina kivaa lukea kaikenlaisia eri blogeja, missä käydään läpi mitä on tehty hyvin ja huonosti menneellä kaudella. Mielestäni se on hyvä, että kokeneet urheilijat kirjoittavat mielipiteitänsä hajoittelusta ja antaa vinkkejä meille nuoremille kokemattomille urheilijoille. Olen jopa miettinyt ottaa muutamam vinkin käyttöön nyt tulevalle kaudelle, mutta en kerro mitä ja miten, vaan te saatte sitten katsoa ensi vuoden analyysia :)

PR:n infoleirillä oli kaikki kunnossa treenit, maastot ja fiilikset :) Meillä oli leirikisa lauantaina, ja Kim näytti taas, että hän on pikamatkan kuningas. Muuta treeniä olivat YÖ-treenit perjantaina ja lauantaina, talkO launtaina ja pitkäpolkulenkki sunnuntaina. Suunnistettiin kaikki treenit Nuuksion kansallispuistossa ja maasto oli todella hieno. Se on aina mukava käydä treenaamassa siellä, missä on hienot maastot ja kartat. Omat suunnistukset meni ihan ok, ei tullut katastrofeja, mutta huomasi että olen suunnistanut aika vähän viime aikoina. Seuraavaksi enemmän suunnistusta ennen kuin lunta tulee!

Treenit ja gepsi:

Leirikisa


TalkO
-Daniels

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar