fredag 30 november 2012

Lyhyt raportti

Harjoitukset etenevät täällä Turussakin. Viime viikon aikana tein hyvää työtä ja juoksin enemmän kilometrejä yhdellä viikolla kuin koskaan aikaisemmin. 162 kilometriä ja yli 18 tuntia treeniä on myös minulle paljon. Tämän viikona ainaka on tarkoitus kerätä melkein saman verran kilometrejä, jos vaan olosuhteet sallivat. Aikaisemmin on ollut todella hienot olosuhteet harjoitella, mutta parhaillaan lunta sataa sivuttain ja tiet ovat liukkaita. Joka tapauksessa aion treenata kovaa vielä viikonlopun aikana, jonka jälkeen seuraa lepoviikko.

Viime viikonloppuna kävimme seuran infoleirillä Espoossa. Fiilis oli hyvä ja maasto erinomainen. Vielä kerran sai todeta kuinka upeaa on juosta Nuuksion metsissä. Eihän sinne loppujen lopuksi on niin pitkä matka, joten voisi kyllä käydä siellä useammin. Ennen kun lähdettiin leirille ehdin toki huolestua vähän. Polvi, jonka löin kiveen jo ennen Halikko-viestiä, alkoi taas sattua. Tiistain voimisteluliikkeiden ja keskiviikon pitkän lenkin jälkeen sattui yhtäkkiä pitkästä aikaa kunnolla polveen. Onneksi kävin hieronnassa Ihmemies Jauhiaisen luo perjantaina ratkaisemassa ongelman. Polveen oli vaan kertynyt nestettä, jota ei halunnut poistua sieltä. Hieronnan jälkeen mies oli toki kunnossa taas.

Lopuksi vielä muutama kuva sumuisesta syysillasta viime viikonlopulta. Yritimme Jonathanin kanssa tehdä pienen fotosession ulkona, mutta olosuhteet ehkä eivät olleet parhaat mahdolliset. Tässä kuitenkin muutama tyylinäyte siitä. Kuvaajana siis Jonathan Fröjdö.

______
FredricInga kommentarer:

Skicka en kommentar