tisdag 15 januari 2013

Ensimmäinen viikko Portugalissa

Aika vähän olen loppujen lopuksi kertonut meidän päivistä täällä Portugalissa. Hengissä ollaan, mutta treenejä on ollut sen verran, että en ole ehtinyt kirjoittaa mitään tänne. Ensimmänen kolmesta viikosta meni aivan erinomaisesti. Uskaltaisin melkein sanoa, että viikko oli kovin ikinä harjoittelun suhteen. Harjoituspäiväkirjasta voitte katsoa tarkemmin, mitä tuli tehtyä. Suunnistusreenit olivat todella korkeatasoisia. Ensin olimme KR:n porukalla täällä Quiaioksen seudulla juoksemassa, sitten viikonloppuna kävimme Nisan seudulla Mini-Campilla, missä myös Thierry liittyi joukkoon.

Ei voi muuta kuin ihailla Thierryn tahtia. Hienoa päästä kokeilemaan sitä vähäksi aikaa. Henkisesti on aika rankkaa suunnistaa neljä kertaa päivässä, kuten teimme lauantaina, ja tietenkin jalat myös huomaa rasituksen. Perjantain ja lauantain kilpailunomaiset keskimatkat olivat erittäin hyviä treenejä, samoin sunnuntain suunnistusvedot Thierryn, Hannun, Jeren ja Nurzin lisäksi myös Bertuksin ja yhden Rehns BK-tyypin kanssa. Tällaisessa porukassa on mahtavaa harjoitella. Palautetta saa heti, jos kiertää puskan väärältä puolelta.

Tämä viikko tosin alkoi huonosti. Luulin jo säästyneeni Lauran flunssalta, mutta kehoni oli lopulta pakko antaa periksi eilen, kun nenä alkoi vuotaa ja kurkkua kutittaa. Aina on harmillista sairastua, varsinkin leireillä, mutta tässä olotilassa ei voi muuta kuin levätä. Onneksi Lauran flunssa ei kestänyt kovin montaa päivää, joten toivottavasti minäkin pääsen kohta taas liikenteeseen. Lopuksi muutama kuva lauantain sprinttitreenien upeista maisemista.


______
Fredric

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar