måndag 21 januari 2013

Kuulumisia

Moro!

Floridan ja jet-lagin jälkeen olen taas päässyt hyvään harjoittelumakuun. Harjoittelut kotikentällä lähti käyntiin Paimion kotileirillä kaksi viikonloppua sitten ja asenne meidän treeneissämme oli kohdallaan. Viime viikonloppuna kävin hiihtämässä ja syömässä hyvää ruokaa Lahdessa. Olen tehnyt perustreenejä melko paljon ja kävin myös juoksemassa mattotestin viime viikolla. Testitulokset vaikuttivat ihan hyviltä, mutta vielä puuttuu muutama TV-kova ja pitkälenkki ennen kuin olen valmis kestävyysurheilija :)

Ohjelma jatkuu aikalailla samana kuin mitä on ollut tähän asti. Pääsen toki taas sulalle,  kun menen pitäämään Turun lippua korkealla Portugaliin heti kun Fredric lähtee pois. Portugalissa on tarkoitus suunnistaa paljon ja ajattelin myös juosta viisi kisaa, NAOM ja POM. Kiva päästä suunnistamaan taas pitkästä aikaa.

Ensi viikonloppuna on jälleen laadukas treeniviikonloppu tulossa, kun Turussa pidetään Sprint Cup 3 ja 4. Tarkoitus olisi juosta molemmat kisat ja lisäksi perjantaina ja launataina on suunnistusta luvassa illallakin, ei huono. Aina kun kirjoitan tekstejä meidän blogiin, musta tuntuu että näistä tulee hirveen lyhyitä. Aina on paljon ajatuksia, mutta ne vaan häviää kun aloitan kirjoittamaan, onneksi Fredricin tekstintuotanto on laadultaan parempaa tavaraa :)


-Daniels

PR-leiri (kuvat Signe)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar