måndag 13 februari 2012

Viikonlopun tapahtumat

Lauantaina meillä oli palautta päivä. Minä kävin Jonnen ja Hannun kanssa vuoristossa kevyellä lenkillä ja Fredric kävi pyöräilemässä. Keli oli hieno ja vuoristossa oli kivaa tehdä palauttava lenkki. Fredricilläkin lenkki meni hyvin ja hän kävi katsomassa Aveiron hienot rantabungalouit. Iltapäivällä käytiin rantalenkillä, tällä kertaa oli melkein tyyni niin oli mukavaa juosta. Iltalenkillä Fredricin akilles oli jo kunnossa vaikka aamulla oli vähän jäykän tuntuinen eilisen kovan treenin jälkeen.

Illalla kävimme ensimmäistä kertaa leirin aikana syömässä oikessa ravintolassa Aveirossa. Kaikki syötiin kolmen ruokalajin illallisen josta selvittiin alle 20 eurolla mikä ei Suomessa olisi mahdollista. Paikka, ruoka ja seura oli hyvä.

Sunnuntaina oli salitreeni ja kova yösuunnistus ohjelmassa. Aamulla mentiin Aveiroon salille missä tehtiin aluksi vähän kuntopiiriä ja sitten osallistuimme spinningtunnille. Treeni oli onnistunut ja spinningtunti teki hyvää jaloille ja musiikin tahdissa on aina kiva tehdä työtä.  Treenin jälkeen mentiin Aveiron keskustaan syömään kebabia ja shoppailemaan.

Aveiro

Fredric ja uusi hattu

Turisti

Illan treeni oli Quiaioksessa eli noin 50 kilometriä etelään. Jonne ja Leo juoksivat samat viuhkat kun me kaksi viikkoa sitten. Me suunniteltiin omat radat käyttäen samat rastipisteet. Tuloksena oli kolme viuhkaa jotka sisälsivät paljon suunnanmuutoksia ja lyhyitä välejä. Yöllä sunnistusta hankaloitti se että maastossa oli risuja ja muita hidasteita. Treeni onnistui hyvin, isoin haaveri tapahtui meille molemmille kaksi metriä ennen maalia missä onnistuimme jäämään kiinni samaan oksaan jonka aiheutti rikkinäisiä trimtex-trikoita.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar