måndag 6 februari 2012

Minicamp sunnuntai


Mini-campin viimeinen päivä alkoi Fredricin osalta vähän huonosti, tai itseasiassa jo yöllä kun hän huomasi että vatsa on kipeä. Hän päätti kuitenkin tulla kokeilemaan jos pystyy harjoittelemaan, mutta olo oli voimaton. Vähän huono tuuri kävi kun iltapäivällä olisi ollut kovatasoinen keskimatka, mutta ei voi mitään. Onneksi ei ollut mikään pahempaa sillä illalla olo oli jo melkein normaali.

Sunnuntaina oli siis ohjelmassa kaksi suunnistustreeniä, toinen taitoharjoitus ja toinen keskimatkan ”kisa”. Ensimmäinen treeni meni minun osalta ihan hyvin. Iso miinus pitää kuintenkin antaa säälle, en ole monta kertaa kokenut mitään vastaavaa, kova tuuli, sumua ja kylmä. Suunnistustreenin jälkeen mentiin majoitukseen missä syötiin ja levättiin.

Kolmelta oli lähtö viimeiseen treeniin, keskimatkan kisa, Thierry oli suunnitellut radan joten se oli hieno ja vaativa. Jos sanoin että aamupäivän sää oli huono niin jollain tavalla sää oli muuttunut vielä huonommaksi iltapäivällä. Satoi vettä ja näkyvyys oli parhaimmillaan viisikymmentä metriä ja keskimäärin kaksikymmentä metriä. Sumusta johtuen oli vaikea pysyä suunnassa. Kisa meni aika huonosti, juoksin aikaa hiljaa mutta silti tuli kaksi isoa virhettä. Thierry oli nopein ja hävisin hänelle yksitoista minuuttia! Töitä on siis tehtävä aika paljon J

Harvoin pääsee tekemään kolme laadukasta suunnistustreeniä päivässä, kuten nyt oli tarjoilla mini-campilla. Kaikeissa treeneissä oli joku ”pääteema”. Meille molemmille tuli tehty yhdeksän hyvää suunnistustreeniä tällä viikolla vaikka meillä oli kaksi päivää ilman suunnistustreeniä. Nyt on aika levätä ja kerätä voimia hektisen viikonlopun jälkeen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar