onsdag 22 februari 2012

Tillbaka till snön


I skrivande stund sitter vi på flygfältet i Frankfurt och väntar på att den sista etappen skall börja. Tiden i Portugal har gått fort och snart är vi hemma igen. Det har varit en intressant och lärorik månad på många sätt. Vi har fått en bra start på det nya träningsåret och fått nya vänner. De sista dagarna deltog vi i två tävlingar som vi inom kort kommer att analysera närmare. Resultaten blev väl inte direkt något att skryta över men med tanke på lägertröttheten fick man ändå ett kvitto på att man helt klart gått framåt jämfört med ifjol.

Igår tog vi emot nästa grupp av gäster till TTC när AV-gänget från Åbo kom. Den sista natten fick vi lov att sova i en betongtunna på gården, men det fungerade väl för en natt. Idag på morgonen fick vi lite strul med att ta oss till flygplatsen när portugiserna ansvarandes för tågen beslöt sig för att strejka. Som tur var hade vi tillgång till hjälpsamma klubbkamrater, så Anders a.k.a ”kreppikone”, ”nakkikone” körde oss till flygfältet. Systemet gör allt för att förhindra oss att resa hem när även flygplatsen i Frankfurt befinner sig i strejk, men det ser ändå ut som att vi kommer hem.

I Åbo väntar vardagen och en lugn och återhämtande träningsvecka, varefter tränandet kör igång för full maskin igen. Det är trots allt under två månader kvar tills tävlingssäsongen drar igång, så det börjar vara dags att sätta in en sista växel i träningen.

Auf wiedersehen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar